Meteen naar de inhoud

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle fotosessies en nabestellingen van celinesfotografie. 

  

Sessie boeken 
Een sessie is definitief geboekt wanneer ik akkoord gegeven heb voor de datum. Wanneer de sessie definitief geboekt is, gaat u ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. 

Voor & tijdens de sessie 
Een sessie vindt plaats op de geboekte datum en tijd. Bij slecht weer (bij een buiten sessie) kan de fotoshoot door mij verplaatst worden. Dit beslissen we uiterlijk een halve dag van te voren. Kou en bewolking zijn hier geen redenen voor, regen wel. Zorg dat u op tijd aanwezig bent voor de sessie. Wanneer u te laat bent, gaat deze tijd van de sessie af. 

Annulering 
Bij het annuleren van een fotosessie door u kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Bij het annuleren van een complete fotoshoot wordt de helft van de kosten in rekening gebracht. Bij het verplaatsen van een fotoshoot met een geldige reden zoals ziekte, worden er geen kosten in rekening gebracht. Bij een verplaatsing zonder geldige reden wordt 20% extra in rekening gebracht. Indien mogelijk hoor ik annulering of verplaatsing graag 24 uur van tevoren.  

Betaling 
De betaling van een fotosessie vindt voor de fotosessie plaats. Hiervan krijgt u een factuur toegestuurd. De proefserie ontvangt u met ongeveer 7 dagen. De betaling kan zowel contant, via een betaalverzoek of via bankoverschrijving voldaan worden. 

Reiskosten 
De prijs van de fotoshoot is exclusief reiskosten, tenzij deze in de studio plaatsvinden of op mijn eigen locatie. Reiskosten worden gerekend van Zeebiesweg 32, 8256 PG, Biddinghuizen. De reiskosten bedragen 0,27 cent per kilometer. 

Gebruik van foto’s & auteursrecht 
Op de foto’s die door mij gemaakt zijn zit auteursrecht. Dit houdt in dat de foto’s, ook als u hoge resolutie bestanden afneemt, altijd eigendom van mij blijven. Foto’s mogen niet bewerkt en/of bijgesneden worden. Dit geldt ook voor filters op bijvoorbeeld Instagram en Facebook. 

Wanneer foto’s op sociale media gebruikt worden, zou ik het fijn vinden als u mij wilt taggen. Foto’s die u digitaal deelt bevatten te allen tijde mijn logo. Wilt u mijn foto gebruiken voor een fotowedstrijd, vraag dan vooraf mijn toestemming. 

Toestemming voor publicatie 
Foto’s van de fotoshoot kunnen door mij gebruikt worden voor sociale media en mijn website. Ook kunnen foto’s gebruikt worden voor promotie. Mocht u dit niet willen, geef dit dan vooraf aan. 

Nabestellen & aflevering 
Foto’s blijven 2 jaar in mijn systeem opgeslagen. Deze tijd is het mogelijk om foto’s nog na te bestellen. Het is niet mogelijk om onbewerkte of RAW bestanden na te bestellen. 

 

celinesfotografie is niet aansprakelijk voor afdrukken die gemaakt worden door andere partijen.