Meteen naar de inhoud

Honden

Wil jij jouw hond op z’n allermooist vastgelegd hebben en de band tussen jou en je hond op de foto terug zien? En daarbij ook nog prachtige herinneringen maken?

Dat is precies wat ik heel gaaf vind om te doen. Tijdens een fotoshoot met mij hebben wij vooraf contact en bespreken wij wat jij verwacht van jouw shoot. Samen zoeken we naar een geschikte locatie voor de fotoshoot, welke past bij jouw wensen.

Jouw hond is jouw maatje, jouw vriend voor het leven, die connectie dat is wat ik vast wil leggen op mijn foto’s. Op een spontane manier, met af en toe een geposeerde foto tussendoor.

Ik neem alle tijd om jouw hond op zijn gemak te stellen, het kan voor sommige honden best vreemd zijn als er opeens een persoon met een grote lens voor ze op de grond zit. 

Tijdens de fotoshoot op locatie maken we op verschillende plekken foto’s, zodat je tijdens het uitzoeken een diverse serie foto’s te zien krijgt. 

Als je thuis zit na te genieten van de fotoshoot ontvang je binnen een week een voorproefje en jouw persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s te bekijken en uit te zoeken. 

Heb je een keuze kunnen maken, dan stuur je mij deze keuze toe (uitleg over de persoonlijke pagina ontvang je in de mail met de link naar jouw pagina). Dan ga ik voor jou aan het werk, alle foto’s worden stuk voor stuk bewerkt in mijn eigen stijl en sfeer en de eventuele fotografiehalband wordt weggewerkt. Vervolgens ontvang je binnen 4 weken de bewerkte foto’s. 

Portretfoto’s zijn foto’s waarbij je hond staand, zittend, liggend of of tijdens het doen van zijn favoriete kunstje wordt gefotografeerd. 

Ook is het mogelijk om samen met jouw hond op de foto te gaan, hier neem ik uitgebreid de tijd voor, zodat jullie allebei op jullie mooist op de foto komen te staan. En jullie band naar voren komt op de foto’s. 

We fotograferen verschillende poses, heb je zelf iets in gedachten schroom niet om dit vooraf of tijdens de fotoshoot bij mij aan te geven. Alleen maar leuk!

Actiefoto’s zijn foto’s waarbij je hond in actie op de foto gezet wordt. Denk hierbij aan rennend over de zandverstuiving, de net iets te dikke stok die hij in het bos gevonden heeft of springend over de hei. 

Mocht jouw hond (nog) niet los kunnen lopen, ik heb altijd een fotografiehalsband bij me. Dit is een halsband, die later in photoshop weggewerkt kan worden, zodat het lijkt alsof de hond los loopt. Zoals de foto van de pup hiernaast. 

Natuurlijk is het ook prachtig als je een mooie halsband/tuigje hebt, echter kan dit soms ook afleiden van het prachtige koppie van jouw hond. 

 

Basis Pakket* – € 50,00

♥ 30 minuten durende sessie

♥ Portretfoto’s

♥ Persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s uit te zoeken 

♥ extra persoon of hond niet mogelijk

♥ Hoge resolutie bestand zonder logo

Normaal Pakket* – € 75,00

♥ Portretfoto’s en actiefoto’s

♥ Persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s uit te zoeken

♥ Extra persoon mogelijk voor €5,00

♥ 2e hond mogelijk voor €25,00

♥ 2 Hoge resolutie bestanden zonder logo

Luxe Pakket* – € 100,00

♥ Portretfoto’s en actiefoto’s

♥ Persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s uit te zoeken

♥ Gratis extra persoon mogelijk

♥ 2e hond mogelijk voor €25,00

♥ Hoge resolutie bestanden zonder logo

(Na)bestellen

Bij elk pakket zit een aantal hoge resolutie foto’s. Mocht je meer foto’s willen bestellen dan jouw besteltegoed, dan is dit natuurlijk altijd mogelijk. Alle foto’s die je bestelt worden digitaal geleverd. 

Foto formaat

♥ Hoge resolutie zonder logo + lage resolutie met logo 10,00

Korting

Meer dan 2 honden op één locatie, dan ontvang je 20% korting op jullie shoot. 

Reiskosten kunnen uiteraard altijd gedeeld worden. 

*De prijs van de fotoshoot is exclusief reiskosten

(0,27 cent per kilometer vanaf  8256 PG,32)