Meteen naar de inhoud

Portret

Wil jij super leuke foto’s van jezelf of foto’s met vrienden of familie? Op een toffe locatie? En daarbij ook nog prachtige herinneringen maken? 

Dat is precies wat ik heel gaaf vind om te doen. Tijdens een fotoshoot met mij hebben wij vooraf contact en bespreken wij wat jij verwacht van jouw shoot. Samen zoeken we naar een geschikte locatie voor de fotoshoot, welke past bij jouw wensen.

Veel stellen/families hebben niet meer dan een paar vakantiefoto’s, die ene leuke selfie en vooral veel foto’s van elkaar, maar weinig stellen hebben die liefdevolle foto van jullie samen.

Tijdens de fotoshoot leg ik jullie op een spontane manier vast, ik fotografeer spontane momenten. Jullie liefde/vriendschap voor elkaar. Ik doe dit door de tijd te nemen om jullie op je gemak te stellen, soms kan het best even wennen zijn om voor de camera te staan. 

Als je thuis zit na te genieten van de fotoshoot ontvang je binnen een week een voorproefje en jouw persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s te bekijken en uit te zoeken. 

Heb je een keuze kunnen maken, dan stuur je mij deze keuze toe (uitleg over de persoonlijke pagina ontvang je in de mail met de link naar jouw pagina). Dan ga ik voor jou aan het werk, alle foto’s worden stuk voor stuk bewerkt in mijn eigen stijl en sfeer. Vervolgens ontvang je binnen 4 weken de bewerkte foto’s. 

 

Loveshoot, zijn foto’s van jou met je partner. Foto’s waarin jullie liefde voor elkaar naar voren komt. Natuurlijk maken we naast de liefdevolle foto’s ook toffe foto’s waar jullie samen op staan. Ik stel jullie op je gemak en juist de meest spontane foto’s blijken achteraf altijd weer de leukste! 

Zwangerschapsfoto’s, zijn foto’s van jou tijdens jouw zwangerschap, met of zonder partner. Net waar jullie je prettig bij voelen. Meestal spreken we rond de 30-35 weken af, omdat je dan vaak nog redelijk fit bent maar al wel een mooie babybuik hebt en we normaal gesproken niet te laat zijn. 

Gezinsfoto’s, zijn foto’s van jullie gezin, dit kan van twee personen tot de hele familie zijn. Hierbij maken we foto’s op verschillende plekjes en bij een grotere groep in verschillende samenstellingen. 

Vriendenshoot, zijn foto’s van jou met je bestie of jullie hele vriendengroep. Een super gezellige dag met fijne en ontspannen sfeer, met als resultaat spontane foto’s. 

Branding/persoonlijke foto’s, zijn foto’s van jezelf die je kan gebruiken voor je bedrijf of gewoon omdat je leuke foto’s van jezelf wilt hebben. 

Ik heb een aantal toffe jurken en rokken in mijn kledingkast hangen. Mocht je hier gebruik van willen maken geef dit dan aan bij het boeken van de shoot. De kosten van het gebruik van jurk of rok zijn 10,00. 

 

 

Basis Pakket* – € 50,00

♥ 30 minuten fotografie

♥ Portretfoto’s

♥ Maximaal 1 persoon

♥ Persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s uit te zoeken

♥ Hoge resolutie bestand zonder logo

Normaal Pakket* – € 75,00

♥ Portretfoto’s

♥ Maximaal 2 personen

♥ Persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s uit te zoeken

♥ Hoge resolutie bestanden zonder logo

Luxe Pakket* – € 100,00

♥ Portretfoto’s

♥ Maximaal 4 personen

♥ Persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s uit te zoeken

♥ Extra persoon mogelijk voor €10,00 per persoon)

♥ Hoge resolutie bestanden zonder logo

(Na)bestellen

Bij elk pakket zit een aantal hoge resolutie foto’s. Mocht je meer foto’s willen bestellen dan jouw besteltegoed, dan is dit natuurlijk altijd mogelijk. Alle foto’s die je bestelt worden digitaal geleverd. 

Foto formaat

♥ Hoge resolutie zonder logo + lage resolutie met logo 10,00

Korting

Extra bestellen buiten het besteltegoed? Boven de €50 10% korting, boven de €100 20% korting.

*De prijs van de fotoshoot is exclusief reiskosten

(0,27 cent per kilometer vanaf  8256 PG,32)