Meteen naar de inhoud

Over mij

Welkom Over Mij

6F5A9691

Leuk dat je terecht bent gekomen op mijn site!

Ik ben Céline Boks-Swart, geboren op 27 oktober 1992.

Fotograferen was vroeger mijn hobby, maar is inmiddels uitgegroeid tot zoveel meer. Naast fotograferen werk ik ook als fysiotherapeut in een verpleeghuis.

Ik woon samen met mijn hele leuke man op een melkveebedrijf in Biddinghuizen. Hier hebben we wel 200 koeien, maar ook twee honden. Nora, onze eigenwijze dalmatiër woont bij ons in huis en bordercollie Sofie leeft lekker buiten. Zelf heb ik drie paarden waarvan er twee bij ons op de boerderij wonen, allebei springpaard, waarvan ik met Wina, de oudste ook veulentjes fok. Maelina, roepnaam Mae mijn “sportpaard” heb ik zelf gefokt uit Wina. Daarnaast hebben wij voor de gezelligheid nog drie poezen: Doortje, Saartje en Nicky. 

Zelf maak ik heel graag foto’s van mijn eigen dieren, hierdoor weet ik goed hoe jouw hond of paard het mooiste uit komt op de foto. 

 

Ik houd ervan om spontane momenten vast te leggen. Ik neem altijd de tijd waardoor iedereen even kan wennen aan het voor de lens staan, zodat het eindresultaat ontspannen spontane foto’s zijn.

Naast het fotograferen van de band met jouw dier vind ik het ook erg leuk om jou met je gezin, familie, partner of vriendinnen vast te leggen. Maar ook als je mooie foto’s van jezelf wil, zoeken we samen een locatie die bij jouw wensen past. 

De fijne sfeer vind ik erg belangrijk zodat ik de liefde en emotie vast kan leggen op de foto’s. Zo zijn niet alleen de foto’s maar ook de fotoshoot een mooie herinnering voor later.

Wil je meer over mij weten, of heb je een vraag?

Stuur mij gerust een mailtje!


Liefs, Céline

IMG_6366

dit ben ik

♥ spontaan

♥ een tikkeltje chaotisch

♥ geduldig

leuke feitjes over mij 

♥ ik ben helemaal dalmatiër fan

♥ modder op mijn broek is geen uitzondering

♥ het meest geniet ik van uitstappen op het kavelpad met zonsondergang

 

nog iets anders over mij 

♥ ik kan gerust een half uur op de grond liggen voor het perfecte plaatje

♥ ook om vier uit mijn bed voor een shoot is al wel eens gebeurd

♥ altijd en overal locaties aan het spotten

 

Paardenfotografie

Hondenfotografie

Portretfotografie