Meteen naar de inhoud

Paarden

Wil jij je paard op z’n allermooist vastgelegd hebben en de band tussen jou en je paard op de foto terugzien? En daarbij ook nog prachtige herinneringen maken?

Dat is precies wat ik heel gaaf vind om te doen. Tijdens een fotoshoot met mij hebben wij vooraf contact en bespreken wij wat jij verwacht van jouw shoot. Samen zoeken we naar een geschikte locatie voor de fotoshoot, welke past bij jouw wensen.

We beginnen altijd de fotoshoot aan een halster of hoofdstel, maar als jouw paard aan mij gewend is en ontspannen is op de locatie, is het mogelijk om foto’s te maken met een fotohalster. Dit is een soort touwhalster die achteraf weg te werken is in photoshop. Hierdoor lijkt het alsof jouw paard in alle vrijheid bij jou staat. Dit fotohalster heb ik altijd bij mij en is gratis te gebruiken. 

Als je thuis zit na te genieten van de fotoshoot ontvang je binnen een week een voorproefje en jouw persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s te bekijken en uit te zoeken. 

Heb je een keuze kunnen maken, dan stuur je mij deze keuze toe (uitleg over de persoonlijke pagina ontvang je in de mail met de link naar jouw pagina). Dan ga ik voor jou aan het werk, alle foto’s worden stuk voor stuk bewerkt in mijn eigen stijl en sfeer en het eventuele fotohalster wordt weggewerkt. Vervolgens ontvang je binnen 4 weken de bewerkte foto’s. 

Portretfoto’s zijn foto’s waarbij je paard in stilstand gefotografeerd wordt. Ook is het mogelijk om samen met jouw paard op te foto te gaan. Hier neem ik uitgebreid de tijd voor zodat jullie allebei op je mooist op de foto staan en we verschillende poses kunnen fotograferen.

Blackfoto’s zijn foto’s met een zwarte achtergrond, deze worden gemaakt doordat je paard voor bijvoorbeeld een openstaande schuurdeur gefotografeerd wordt. De opening moet groot genoeg zijn zodat het paard niet voor een wand staat, maar echt voor de opening, achter de deuropening moet het donker genoeg zijn om een zwarte achtergrond te creëren.

Actiefoto’s zijn foto’s waarbij jouw paard in actie op de foto gezet wordt, dit kan aan de longeerlijn op een toffe locatie, los in de wei of in de paddock zijn.

Rijfoto’s zijn foto’s waarbij jullie rijdend op de foto worden gezet. Dit kan in een bijpassende outfit, maar dit kan natuurlijk ook in een mooie jurk. 

Ik heb een aantal toffe jurken en rokken in mijn kledingkast hangen. Ook heb ik diverse mooie rijsets van verschillende merken. Mocht je hier gebruik van willen maken geef dit dan aan bij het boeken van de shoot. De kosten van het gebruik van jurk of set zijn 10,00. 

Basis Pakket* – € 50,00

♥ Portretfoto’s

♥ Persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s uit te zoeken

♥ 30 minuten fotografie

♥ extra persoon of paard niet mogelijk

♥ 1 Hoge resolutie bestand zonder logo

Normaal Pakket* – € 75,00

♥ Portretfoto’s of blackfoto’s (indien de locatie hiervoor geschikt is) en actie- of rijfoto’s

♥ Persoonlijke (beveiligde)pagina om je foto’s uit te zoeken

♥ Extra persoon mogelijk voor €5,00

♥ 2e paard mogelijk voor €25,00

♥ 2 Hoge resolutie bestanden zonder logo

Luxe Pakket* – € 100,00

♥ Portretfoto’s en/of blackfoto’s (indien de locatie hiervoor geschikt is) en actie- en/of rijfoto’s

♥ Persoonlijke (beveiligde) pagina om je foto’s uit te zoeken

♥ Gratis extra persoon mogelijk

♥ 2e paard mogelijk voor €25,00

♥ 5 Hoge resolutie bestanden zonder logo 

(Na)bestellen

Bij elk pakket zit een aantal hoge resolutie foto’s. Mocht je meer foto’s willen bestellen dan jouw besteltegoed, dan is dit natuurlijk altijd mogelijk. Alle foto’s die je bestelt worden digitaal geleverd. 

Foto formaat

♥ Hoge resolutie zonder logo + lage resolutie met logo 10,00

Korting

Meer dan 2 paarden op één locatie, dan ontvang je 20% korting op jullie shoot.  

Reiskosten kunnen uiteraard altijd gedeeld worden. 

*De prijs van de fotoshoot is exclusief reiskosten

(0,27 cent per kilometer vanaf  8256 PG,32)